Maatwerk Software beschikbaar in de cloud...

Werk je met verouderde software? En werk je liever in de cloud?

Veel bedrijven maken van oudsher gebruik van software welke inmiddels sterk verouderd is. Deze draait vaak nog op systemen die niet meer geüpdatet kunnen worden met alle veiligheidsgevolgen van dien. LauwersReclame werkt inmiddels meer dan 10 jaar aan maatwerksoftware voor in de cloud. De kans is groot dat we ook jouw bedrijf kunnen voorzien van maatwerk software welke in de cloud kan draaien of al eens software gemaakt hebben die ook voor jou geschikt is. Altijd en overal toegankelijk, gebouwd in moderne techniek. 

Modulair

We kunnen software modulair bouwen zodat je later makkelijk uitbreidingen kunt toevoegen. Samen maken we een stevig plan van aanpak welke er voor zorgt dat planning en doelstellingen gehaald worden. Voordelen van maatwerk zijn de oplossingen zeer specifiek op jouw situatie ingericht kunnen worden waarmee je jouw bedrijfsprocessen sterk kunt verbeteren en daarmee efficienter kunt werken.

Maatwerk software duur?

Wat heet duur, hoe snel kun je het terug verdienen? Vaak zien we bij bestaande software hoge licentiekosten, meestal zelfs gebassseerd op het aantal gebruikers. Met maatwerk software kun je dat achter je laten. Uiteraard heb je wel enige kosten van onderhoud en updates, maar vaak liggen deze kosten vele malen lager dan de reguliere licentiekosten van bestaande software. Bestaande software kan vaak ook niet vergaand aan jouw situatie aangepast worden. Bij maatwerk software is dat juist waar het om draait. Jouw bedrijf en jouw bedrijfsprocessen. 

Vrijblijvende afspraak.

Wij zien vele uitdagingen in maatwerk software. Van het uitdenken van de processen en de juiste werking van de software gaat ons hart sneller kloppen. We zien dat het gebruik vaak veel werkplezier oplevert en bedrijfsprocessen sterk kan verbeteren. Wilt u weten of we mogelijkerwijs ook wat voor jou kunnen betekenen? Laat ons u bellen, dan gaan we graag met je in gesprek.

Al onze online diensten bieden wij sinds mei 2019 aan onder de naam Boks Webdesign

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier