Al meer dan 10 jaar is LauwersReclame een door de SBB erkend leerbedrijf en vele stagiairs hebben bij ons de kneepjes van het vak geleerd.

Diverse opleidingen

We hebben deze erkenning voor de MBO opleidingen mediavormgeving, applicatieontwikkeling en de allround signmaker. Van niveau 2 tot niveau 4, voor elk niveau hebben we regelmatig werkzaamheden die een goede stage vormen. Wij werken met ROC's uit Groningen en Friesland.

Ook diverse HBO'ers hebben bij ons een (afstudeer)stage gedaan. Dit zijn meestal studenten in de vakgebieden communicatie, (online) marketing en applicatie ontwikkeling. Voor deze studenten proberen wij altijd een uitdagende vraagstelling neer te leggen waar ze zoveel mogelijk zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Meer dan een vak leren

Bij LauwersReclame vinden we het leuk om onze kennis te delen en (jonge) mensen wegwijs te maken in onze branche. Dit doen we met veel plezier en we zien het als uitdaging om iedere stagiair optimaal in te zetten in het vakgebied waarvoor hij of zij leert maar ook net even daarbuiten. Onze vaste mensen helpen hierbij maar we laten studenten ook graag zelfstandig problemen oplossen. Al bij een intake gesprek proberen we te achterhalen waar de sterke kanten liggen maar ook de leerdoelen en de wat zwakkere punten. Het gaat tijdens een stage niet alleen om vakinhoudelijke zaken; ook werkhouding, omgang met collega's en klantcontact vinden wij erg belangrijk.

Ben je op zoek naar een leuke stageplek en denk je dat je ook voor ons van meerwaarde kunt zijn? Laat het ons weten door middel van mail, telefoon of whatsapp!
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier