Waar vind je een goede websitebouwer?

Veel partijen kunnen websites bouwen, maar een goede webdesigner is lastig te vinden. Ons zusterbedrijf Boks. heeft jarenlange ervaring in het maken van websites, webshops, cloud-maatwerkoplossingen en meer. Benieuwd geworden? Ga direct naar Boks.!

GA NAAR BOKS.

Een website laten maken

Als Boks. denken we samen met jou na over het doel, de indeling en werkwijze van je website; dat is webdesign. Want als je het goed aan wilt pakken, gaat het een stuk verder dan gewoon websites maken. Eerst maken we een ontwerp van de website. Deze heeft een duidelijke structuur en leidt vervolgens tot het visuele deel van webdesign: een grafisch ontwerp van je nieuwe website. Hierbij kijken we vooral naar de doelgroep die je wilt aanspreken. Deze moet zich thuis voelen op jouw website.

Usability

Bij webdesign is usability (gebruiksvriendelijkheid) erg belangrijk. Gebruikers willen duidelijkheid. Boks. bouwt toegankelijke websites die voor alle browsers geschikt zijn. Vanaf het begin zorgen we ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit, zodat we straks een zo optimaal mogelijk resultaat halen in de verschillende zoekmachines. Voor een goede positie in bijvoorbeeld Google, zijn ook speciale SEO-teksten belangrijk. Deze kunnen we ook voor je schrijven. Net als het realiseren van professionele foto's. Zo is jouw website niet alleen mooi om te zien, maar zit deze ook technisch goed in elkaar én is deze geoptimaliseerd om gevonden te worden door je doelgroep. 

Eenvoudig beheer

Daarnaast kunnen we vrijwel elke wens omzetten in een praktische oplossing als het gaat om het beheer van de websites. Want toegangkelijk beheer is belangrijk om je website up-to-date te houden. Met ons eigen CMS (websitebeheersysteem) kunnen wij reltief snel maatwerk oplossingen programmeren. 

Responsive websites

Meer dan 50% van de zoekopdrachten worden op mobiele apparaten uitgevoerd. Daarom moeten websites responsive zijn. Boks. levert alle websites responsive op. Dit houdt in dat jouw website op alle beeldschermformaten goed wordt weergegeven, zoals op tablets en smartphones.

CMS (content beheer systeem)

Voor het beheren van de website, gebruiken we het beheersysteem ControlBoks. Dit CMS hebben we zelf gebouwd en na zo'n 20 jaar gebruiken al heel wat klanten dit systeem naar volle tevredenheid! 
 

Meer weten? Ga naar BOKS.!

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier