Waar vind je een goede websitebouwer?

Veel partijen kunnen websites bouwen, maar een goede webdesigner is lastig te vinden. Bij LauwersReclame denken we samen met je na over doel, indeling en werkwijze van je website; dat is webdesign. Want als je het goed aan wilt pakken, gaat het een stuk verder dan gewoon websites maken. Eerst wordt een functioneel ontwerp gemaakt van de website. Deze heeft een duidelijke structuur en leidt vervolgens tot het visuele deel van webdesign: een grafisch ontwerp van je nieuwe website. Hierbij kijken we vooral naar de doelgroep die je wilt aanspreken. Deze moet zich thuis voelen op jouw website.

Bij webdesign is usability erg belangrijk, gebruikers willen duidelijkheid. LauwersReclame bouwt toegankelijke websites die voor alle browsers geschikt zijn. We houden al bij de eerste inrichting van je website rekening met de technische werking van zoekmachines zodat we straks een zo optimaal mogelijk resultaat kunnen behalen. Zoals je ziet, webdesign is bij ons niet alleen de buitenkant.

Eenvoudig beheer
Daarnaast kunnen we vrijwel elke wens omzetten in een praktische oplossing als het gaat om het beheer van de websited. Want toegangkelijk beheer is belangrijk om je website up to date te houden. Met ons eigen CMS systeem (website beheer systeem) kunnen wij zeer snel maatwerk oplossingen programmeren. 

Responsive websites
Meer dan 50% van de zoekopdrachten worden op mobiele apparaten uitgevoerd. Daarom moeten websites responsive zijn.
LauwersReclame levert alle websites responsive op. Dit houdt in dat jouw website geschikt wordt gemaakt voor een juiste werking op bijvoorbeeld tablets of smartphones.
Zonder het basisontwerp los te laten vraagt dit vaak om een andere indeling van de website. En hoewel mobiel dataverkeer steeds groter en sneller wordt, proberen wij wel je website in alle situaties zo snel mogelijk te laten werken.

CMS (content beheer systeem)
Om het beheer van de website mogelijk te maken maken we gebruik van een CMS. Wij hebben een door ons zelf gebouwd systeem inmiddels meer dan 10 jaar succesvol ingezet. Dit resulteert in supersnelle websites die ook nog eens zeer eenvoudig in beheer zijn. 
 

Al onze websites bieden wij sinds mei 2019 aan onder de naam Boks Webdesign

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier