De signsector in Nederland bestaat uit ruim 2000 signbedrijven. Daarom is het zaak dat het betere signbedrijf zich kan profileren. Een belangrijk instrument voor een signbedrijf om zich van een beunhaas te onderscheiden is een erkenningsregeling met een keurmerk. Uit onderzoek is gebleken dat bijna tweederde van de eindgebruikers zich bij de keuze van een bedrijf laat leiden door de aanwezigheid van een keurmerk. De signsector heeft met SI’BON haar eigen keurmerk: het Erkend Signbedrijf, dat als enige breed geaccepteerd is in de branche.

De aanbieders in de signmarkt lopen qua kwaliteit, continuïteit en creativiteit sterk uiteen. Om zekerheid te verkrijgen bij het maken van een goede keuze voor een product of dienst, certificeert SI’BON het betere signbedrijf dat voor de klant gemakkelijk is te herkennen. LauwersReclame is één van deze erkende signbedrijven.
Onze klanten zijn hiermee verzekerd van een partner die niet alleen kwaliteit levert maar ook een bepaalde continuïteit in de bedrijfsvoering heeft.

Zie www.sibon.nl voor meer informatie
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier