Makkelijker presenteren kan bijna niet.

Snel even iets presenteren? Een tijdelijke actie aankondigen? Weinig ruimte? Beperkt budget? 

Roll up banners: snel, eenvoudig én voordelig!

Een Roll up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Het is een snelle voordelige optie met grote impact! Want met Roll up banners promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Een ander voordeel is dat ze keer op keer gebruikt kunnen worden, waardoor het eenvoudig is om een boodschap mee te promoten. Na het gebruik rol je de banner op en neem je hem weer mee naar het volgende evenement.

Op beurzen, trainingen of de opening van een winkel

Een Roll up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Het is niet voor niets dat Roll up banners populaire presentatiesystemen zijn voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties. Roll up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van je kantoor of winkel. Plaats deze op een prominente plaats voor maximale zichtbaarheid met jouw boodschap op ooghoogte.

Selecteer het juiste formaat passend bij de ruimte

Kies uit diverse formaten Roll up banners passend bij de plek en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85, 100 of 200 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas neem je de banner gemakkelijk mee naar elk evenement.

Zet de boodschap in de spotlights

Een print in de spotlight komt nog beter tot zijn recht. Vergeet daarom niet jouw lampen bij de Roll up banner te bestellen. Deze lamp monteer je aan de bovenkant van de banner.

Zoek je een andere manier van presenteren? Kijk dan bij de beurswanden of displays

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier