Kies voor een specialist

Kies voor een krachtig imago!

Voor tientallen bedrijven ontwierpen we het logo en de huisstijl. Het ontwerpen van het logo is vaak het startpunt van alle ontwerpen die voor een bedrijf gemaakt worden.

Een passend logo

Een logo moet passen bij jou en je bedrijf. Maar nog veel meer moet een logo passen bij je doelgroep en hen aanspreken. Want juist die mensen wil je bereiken.
Kleur en vorm bepalen in grote mate het gevoel dat mensen hebben bij een logo. Dit bepaalt dus ook je imago. Elke kleur roept een bepaald gevoel op en daar moet je op inspelen. Dit is iets waar goed over negedacht moet worden. Ook de keuze voor een bepaald lettertype speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van een logo.

De huisstijl

Het vervolg van een logo is de huisstijl. Die bepaalt hoe niet alleen je logo er uit ziet maar ook de rest van je uitingen. Trek je een bepaalde kleur of vorm door? Laat je een figuur terugkomen in je drukwerk of reclames? Werk je met een slogan? Zonder duidelijke huisstijl is het lastig om alles in één lijn op te maken. En dit is juist erg belangrijk om een goed en duidelijk beeld van je bedrijf neer te zetten.

Alles onder 1 dak

LauwersReclame ontwerpt logo's en vertaalt deze in een huisstijl welke we vastleggen. Op basis hiervan ontwerpen we meestal ook je visitekaartje, briefpapier, en flyers. Maar ook een autobelettering of gevelreclame hoort in de juiste stijl ontworpen te worden. Omdat we zelf in deze vakgebieden actief zijn, houden we bij het ontwerpen al rekening met de latere toepassingen.
Door alles bij 1 partij onder te brengen die al deze disciplines beheerst, ben je verzekerd van een consistente doorvoer van je huisstijl en daarmee leveren we samen een bijdrage aan je krachtige imago.
 

Kom met ons in gesprek voor de verbetering van jouw imago


 
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier