Vlaggen in vele maten en uitvoeringen

Laat je adviseren voor de juiste uitstraling

Een van de oudste vormen van buitenreclame is de vlag. Naast de landenvlaggen die nog ouder zijn, is het al lange tijd gebruikelijk om een bedrijfsterrein te voorzien van een vlaggenmast met een vlag in de huisstijl. Vrolijk wapperend schreeuwt een vlag om aandacht. Maar ook als tijdelijke blikvanger of op een evenementen terrein zijn vlaggen uitstekend geschikt.

Ontwikkelingen

Waar vlaggen eerder bijna altijd als een liggend model werden gebruikt, zien tegenwoordig steeds vaker vlaggen van een staand formaat of baniervlaggen. Deze zijn afgewerkt met een tunnel om de vlag ook goed leesbaar te houden als er weinig wind staat. 
Naast het standaard vlaggendoek, levert LauwersReclame ook vlaggen van longlife stof. Hierdoor blijven de vlaggen nog langer mooi, zonder dat ze beginnen te rafelen. 

Kleurenprint

Nog altijd worden vlaggen veel toegepast als reclamemiddel en met de komst van de digitale printtechnieken kunnen vlaggen veel sneller geleverd worden dan voorheen, zonder dat je hoge oplages moet bestellen. Bovendien worden vlaggen tegenwoordig full color gedrukt wat de ontwerpmogelijkheden eindeloos maakt.De bedrukking is uiteraard haarscherp.

Wij leveren de vlaggen, indien gewenst, met de diverse toebehoren zoals een vlaggenmast of ringen en gewichten.

Bestel je vlaggen bij LauwersReclame, topkwaliteit en een scherpe prijs!

Vraag nu een offerte aan

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier