Zet ook jouw pand in de spotlights

Gevelreclame door de specialist

Geef je pand de juiste uitstraling met gevelreclame. LauwersReclame heeft ruime ervaring met gevelreclame op projecten door geheel Friesland en Groningen. Elke situatie is anders en elk pand heeft unieke mogelijkheden om een mooie reclame op de gevel te plaatsen. Wij adviseren je graag over de juiste vorm, afmeting en montagemethode van gevelreclame voor je pand. 

Vraag nu een offerte aan

Freesletters

Een bekende vorm van gevelreclame zijn freesletters. Hierbij worden letters en logo's uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Dit materiaal is onderhoudsarm en kleurecht en geeft een hele luxe uitstraling. Door de blinde montage op afstandhouders, ontstaat een diepte-effect zonder dat je de montagematerialen in het zicht hebt. Acrylaat freesletters zijn verkrijgbaar in 8, 16 en 30 mm dikte in vele kleuren.

Doosletters

In dit geval worden letters, logo's en vormen gezet in een aluminium "doos"; vandaar de term doosletters. Deze dozen hebben een diepte die past bij de proporties van je pand. Ze kunnen in elke gewenste RAL kleur gespoten worden en zo is jouw gevelreclame ook echt in jouw huisstijl. Doosletters worden zowel rechtstreeks als dmv afstandhouders gemonteerd. Prachtige gevelreclame voor een prima prijs.

Verlicht

Zowel freesletters als doosletters kunnen wij leveren in een verlicht als onverlichte variant. Dit kan met een directe uitstraling van voren maar ook indirect waarbij het licht van achter de letters komt.

Borden en spandoeken

Naast de op maat gemaakte gevelletters van acrylaat of aluminium kan er ook gekozen worden voor een bord of een doek aan de gevel. Uiteraard leverbaar met bijpassend frame.

Door een combinatie van materialen te gebruiken kun je een prachtige diepte aanbrengen in uw logo. LauwersReclame ontwerpt en adviseert je graag over de juiste variant van gevelreclame. als de keuze is gemaakt komen onze ervaren monteurs jouw pand verfraaien met een mooie reclame aan de gevel. 

Autobelettering nodig? Klik hier voor meer informatie

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier