Grote oppervlakten vragen om een: 

Ervaren specialist in containerbelettering!

Vaak een zeecontainer op de bouw of op je bedrijfsterrein? Laat je hem saai of maak je er een prachtig reclame object van?
Door een container te voorzien van een tekst, afbeelding of logo, krijgt jouw container een persoonlijk tintje. Het wordt hiermee een prima presentatiemiddel op locatie. Door de golvende vorm kan een speels effect verkregen worden zonder het beeld aan te tasten. Bijna elke reclame is wel mogelijk op een container. Containerbelettering is een effectieve en betaalbare manier om je bedrijfsidentiteit te promoten en zichtbaarheid te vergroten. Of je nu een bouwbedrijf bent dat containers op locatie heeft, een logistiek bedrijf met een vloot van containers, of een industrieel bedrijf met opslagcontainers, het beletteren van containers biedt tal van voordelen:

1. 24/7 Reclame: Containers met opvallende belettering fungeren als permanente reclameborden. Ze trekken voortdurend de aandacht, zelfs wanneer je bedrijf gesloten is. Dit leidt tot een grotere merkzichtbaarheid en kan potentiële klanten ertoe aanzetten om contact met je op te nemen.

2. Professionele Uitstraling: Met aantrekkelijke en professionele belettering geef je je bedrijf een serieuze uitstraling. Het toont aan dat je aandacht besteedt aan detail en investeert in je merkpresentatie. Dit vertrouwen kan de besluitvorming van klanten beïnvloeden en leiden tot een positieve indruk.

3. Identificatie en Herkenbaarheid: Containerbelettering maakt het gemakkelijk voor medewerkers, klanten en leveranciers om jouw containers te identificeren. Dit is vooral belangrijk in drukke omgevingen waar meerdere containers aanwezig zijn. Het vergroot ook de herkenbaarheid van je merk, zelfs vanaf een afstand.

4. Marketing op Locatie: Als je containers op verschillende locaties hebt, fungeren ze als mobiele reclameborden die je merk promoten waar je bedrijf ook gaat. Dit breidt je marketingbereik uit en kan nieuwe zakelijke kansen genereren.

Vraag nu een offerte aan

Specialisme

Wij hebben ruime ervaring in het beletteren van containers, een discipline binnen ons vak die om een aparte aanpak vraagt. De vorm van een container geeft een mooie uitdaging maar biedt ook kansen. Het is niet een ondergrond waar iedereen "even" een sticker op plakt; het is een specialisme. Onze vakmensen zijn niet benauwd om een gehele container in te pakken in een kleur of met een afbeelding. Dit vraagt om een geconcentreerde en methodische aanpak want het moet na zes meter nog steeds een kloppend geheel vormen. Bij LauwersReclame begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte containerbeletteringsoplossingen die aansluiten bij jouw merk en doelstellingen. Ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen werkt nauw samen met jou om een aantrekkelijk en effectief ontwerp te creëren dat de boodschap van jouw bedrijf op de containers overbrengt.Of je nu kiest voor eenvoudige bedrijfsinformatie, logo's of opvallende afbeeldingen, wij zorgen ervoor dat je containers er professioneel en aantrekkelijk uitzien.

Glazen containers

Naast de standaard zeecontainers, zijn er ook glazen containers die uitstekend gebruikt kunnen worden bij evenementen en exposities maar ook als (tijdelijke) showroom. En uiteraard worden ook deze containers door ons voorzien van de mooiste belettering. Vraag gerust meer informatie, wij werken samen met een grote leverancier van containers.

Meer zien?

Met een jarenlange ervaring in containerbelettering, durven wij ons wel specialist te noemen in dit specifieke onderdeel van de signbranche.Containerbelettering is een krachtige en veelzijdige manier om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, zowel offline als online. Bij LauwersReclame staan we klaar om jouw containers te transformeren in effectieve marketinginstrumenten die de aandacht trekken en resultaten opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe containerbelettering jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.


Bekijk nog meer voorbeelden in onze portfolio

Autobelettering nodig? Klik hier voor meer informatie

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier