Grote oppervlakten vragen om een: 

Ervaren specialist in containerbelettering!

Vaak een zeecontainer op de bouw of op je bedrijfsterrein? Laat je hem saai of maak je er een prachtig reclame object van?
Door een container te voorzien van een tekst, afbeelding of logo, krijgt jouw container een persoonlijk tintje. Het wordt hiermee een prima presentatiemiddel op locatie. Door de golvende vorm kan een speels effect verkregen worden zonder het beeld aan te tasten. Bijna elke reclame is wel mogelijk op een container. En dat voor een lage kostprijs. Zet dus vandaag nog containerbelettering in om je imago op de werklocatie te versterken. Maak ook van jouw saaie container een prachtige eyecatcher en vraag direct een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Specialisme

Wij hebben ruime ervaring in het beletteren van containers, een discipline binnen ons vak die om een aparte aanpak vraagt. De vorm van een container geeft een mooie uitdaging maar biedt ook kansen. Het is niet een ondergrond waar iedereen "even" een sticker op plakt; het is een specialisme. Onze vakmensen zijn niet benauwd om een gehele container in te pakken in een kleur of met een afbeelding. Dit vraagt om een geconcentreerde en methodische aanpak want het moet na zes meter nog steeds een kloppend geheel vormen.

Glazen containers

Naast de standaard zeecontainers, zijn er ook glazen containers die uitstekend gebruikt kunnen worden bij evenementen en exposities maar ook als showroom. En uiteraard worden ook dee containers door ons voorzien van de mooiste belettering. Vraag gerust meer informatie, wij werken samen met een grote leverancier van containers.

Meer zien?

Met een jarenlange ervaring in containerbelettering, durven wij ons wel specialist te noemen in dit specifieke onderdeel van de signbranche.


Bekijk nog meer voorbeelden in onze portfolio

Autobelettering nodig? Klik hier voor meer informatie

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier