(Ver)bouwplannen?

Een bouwbord informeert

Op de meeste bouwterreinen is informatie terug te vinden over opdrachtgever, architect, aannemer en onderaannemers. Meestal is dit inde vorm van een bouwbord. Zeker bij projecten van een flinke omvang of die een langere tijd vergen, is een informatief bouwbord onmisbaar. 
Vaak wordt zo'n bord voorzien van een artist impressie of foto om een compleet beeld te geven van het bouwproject. Een duidelijk, opvallend bouwbord maakt aan elke voorbijganger duidelijk dat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject op de locatie plaatsvindt. 

Diverse materialen

Voor kleinere bouwborden is het plaatmateriaal Forex een veel gekozen optie. Dit geldt ook voor borden die niet in weer en wind opgesteld hoeven worden. Het is een budgetvriendelijke oplossing die we snel kunnen leveren.
Zoek je een iets sterker materiaal dat licht en maatvast is? Kies dan voor Dibond, een aluminium sandwichpaneel dat we ook in een bepaalde vorm kunnen snijden.
En voor langlopende bouwprojecten is HPL-plaat (ook wel trespa genoemd) zeer geschikt. 

LauwersReclame ontwerpt en levert complete bouwborden op elk gewenst formaat. Indien gewenst verzorgen wij ook het frame en de plaatsing van je bouwbord.

Vraag nu een offerte aan  
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier