Reclame op je bedrijfsauto

Vakkundig uitgevoerd, snel geregeld en niet duur

Rijdende reclame

Wil jij opvallen met je auto of bedrijfsbus? Reclame maken terwijl je rondrijdt? Dat kan met autoreclame. Welk type auto je ook hebt, er is altijd wel iets moois van te maken waardoor jouw huisstijl en logo doorgevoerd kunnen worden in een fraaie autoreclame. Meer weten: kom naar de specialisten in Dokkum, LauwersReclame.

Autoreclame van ontwerp tot levering

Bij LauwersReclame denken we graag met je mee in de keuze van kleuren, vormen, materialen en uitstraling. Dit leidt tot een ontwerp van autoreclame zoals wij dit op jouw bedrijfs auto kunnen plaatsen. Dit ontwerp maken we in een lijntekening van jouw auto zodat je precies kunt zien wat je later kunt verwachten. En dit kan alle kanten op: van eenvoudig een logo op de zijkant tot het wrappen van je bus met een foto. En alles wat daar tussenin zit. We beginnen niet eerder dan dat jij tevreden bent over het ontwerp. De uitvoering doen we vervolgens graag in onze werkplaats in Dokkum maar het kan ook op locatie. Na grondig ontvetten en eventueel demonteren van onderdelen die in de weg zitten, beginnen we met het plakken van de stickers (folie) op je auto. Tot slot monteren we alles weer en kun je de auto weer ophalen, helemaal klaar om je eigen reclame te maken met je eigen auto of bus.

De hoogste kwaliteit

LauwersReclame in Dokkum is Erkend Signbedrijf, aangesloten bij de Si'Bon; de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame. Hierdoor ben je ook voor autoreclame zeker van een hoge kwaliteit, geleverd door een stabiele partner met goed opgeleide mensen. 
Wij werken bij de uitvoering van de reclames uitsluitend met de gerenommeerde merken Avery en 3M om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Onze monteurs hebben allen een flinke ervaring in het plakken van reclame op auto's. Door te kiezen voor lauwersReclame, weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je rijdend visitekaartje.


Bekijk nog meer voorbeelden van autobelettering

Goedkoop

Goede autoreclame hoeft helemaal niet duur te zijn en dat bewijzen wij graag. Soms is een eenvoudige vorm van reclame al voldoende om je auto een heel andere uitstraling te geven. Dit hoeft niet altijd in de vorm van een dure carwrap te zijn. Bij sommige auto's is het voldoende om het logo er op de juiste manier op te zetten om toch op te vallen. En dat kan in een goedkope vorm. Het gaat erom op de juiste manier op te vallen zodat mensen jouw auto of bus gaan zien en herkennen. Vraag gerust een offerte aan en wij laten je zsm weten wat we voor jou kunnen betekenen en wat daar de kosten van zijn.

Vraag nu een offerte aan

 
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier