wrap bedrijfsbus
wrap bedrijfsbus
wrap en reclame Mercedes bakwagen
wrap en reclame Mercedes bakwagen
gedeeltelijke wrap Ford
gedeeltelijke wrap Ford
wrap bedrijfsbus
wrap bedrijfsbus
Belettering VW Transporter
Belettering VW Transporter
Belettering wagenpark
Belettering wagenpark
belettering Mercedes Sprinter
belettering Mercedes Sprinter
autobelettering bestelbus
autobelettering bestelbus
belettering VW Up
belettering VW Up
Autobelettering Seat
Autobelettering Seat
belettering Fiat 500
belettering Fiat 500
autobelettering Nissan EV
autobelettering Nissan EV
wrap VW Transporter
wrap VW Transporter
wrap Peugeot Expert
wrap Peugeot Expert
wrap Twizzy
wrap Twizzy
Wrap bedrijfsbus
Wrap bedrijfsbus
mini belettering Gulf stijl
mini belettering Gulf stijl
belettering wagenpark
belettering wagenpark
Van ontwerp tot uitvoering

Autobelettering, van eenvoudig tot rondom tot in de puntjes verzorgd 

Autobelettering kent vele mogelijkheden

Je (bedrijfs) auto laten beletteren? Of misschien wel laten voorzien van een gedeeltelijke wrap in een kleur of met een foto. Heel subtiel of juist uitbundig. Bijna alles kan met autobelettering. Laat je auto of bedrijfsbus beletteren door de specialist in Dokkum, Friesland. Vanaf het ontwerp nemen we je graag mee in de vele mogelijkheden op het gebied van autoreclame. Een perfect afgewerkte uitvoering verzekert je voor lange tijd van een prachtig rijdend visitekaartje. Autobelettering is een doeltreffende, goedkope manier van reclame maken. Bovendien versterkt een goede reclame op je voertuig je imago. Vraag ons gerust om eens een voorstel uit te werken voor jouw auto.

Bij LauwersReclame kunnen we je auto of bedrijfsbus zowel volledig wrappen als voorzien van reguliere belettering. We maken vooraf een duidelijk ontwerp met bijbehorende offerte; geen verrassingen dus. Met onze ervaring van ruim 15 jaar op het gebied van autobelettering, weet je zeker dat jouw voertuig bij ons in goede handen is. Naast onze eigen werkplaats in Dokkum, zijn wij inzetbaar op locatie in heel Friesland en Groningen.

Vraag nu een offerte aan

Kwaliteit

LauwersReclame in Dokkum is Erkend Signbedrijf, aangesloten bij de Si'Bon; de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame. Hierdoor ben je ook voor autobelettering verzekerd van een hoge kwaliteit, geleverd door een stabiele partner met goed opgeleide mensen. 
Wij werken bij de uitvoering van de beletteringen uitsluitend met de gerenommeerde merken Avery en 3M om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
Naast autobestickering leveren we bijna alles op het gebied van binnen- en buitenreclame. We werken hiervoor in Dokkum en wijde omgeving, met name in de provincies Friesland en Groningen. Wij adviseren graag over de juiste, doeltreffende oplossing. Het ontwerp, de materiaalkeuze en de montage van jouw (auto)belettering zijn bij ons in vertrouwde handen.

Prijs autobelettering

Vraag vandaag nog een offerte aan voor je autobelettering en laat je verrassen door de prijs. Onze tarieven zijn scherp en altijd op maat gemaakt voor jouw auto. Goede reclame hoeft namelijk niet duur te zijn. Bedenk daarbij dat een mooi beletterde auto jaren mee en reken het zelf maar uit: de prijs per kilometer is nagenoeg te verwaarlozen. Kies je voor autobelettering, kies dan voor kwaliteit uit Dokkum.

Levensduur

Als de folie op je auto goed is aangebracht, gaat dit vele jaren mee. De materialen die LauwersReclame gebruikt zijn van hoge kwaliteit van de merken 3M en Avery. Bij snijfolies kiezen we altijd voor een folie waarmee de autobelettering minimaal 7 jaar kleurecht blijft. Bij het gebruik van geprinte folies, werken wij uitsluitend met gelamineerde folie. Deze lamineerlaag beschermt de folie tegen kleine krasjes en tegen verkleuring door UV invloeden. Ook hierbij is de kleurechtheid meerdere jaren gegarandeerd. Bij LauwersReclame heb je dus altijd lang plezier van je autoreclame.


Bekijk nog meer voorbeelden van autobelettering

Ontwerp van jouw belettering

LauwersReclame verzorgt ook graag het ontwerp van je autobelettering. Wij beschikken over lijntekeningen van bijna alle modellen en kunnen daar je belettering in ontwerpen. We houden daarbij al rekening met de positie van handgrepen, verlichting, stootstrips etc. zodat de praktijk later altijd klopt met het ontwerp dat je van ons hebt gehad. Kom gerust eens langs in Dokkum en ga in gesprek met onze ontwerpers over de vele mogelijkheden voor jouw bedrijfsauto

Wrappen

Je kunt je (bedrijfs)auto of bestelbus ook door ons laten wrappen. Dit is een vorm van autobelettering waarbij het voertuig geheel of gedeeltelijk wordt ingepakt in folie. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld de hele achterkant of juist het dak of de motorkap. Maar ook een volledige wrap is mogelijk. We werken hierbij alle randen zo nauwkeurig mogelijk af zodat nauwelijks zichtbaar is dat de auto gewrapt is. Wrappen kunnen wij met een kleurfolie, dus bijvoorbeeld de auto in 1 of 2 tinten maken maar ook met full color prints waarbij logo's lijnen, foto's kleurverloop, effecten etc. allemaal mogelijk zijn. In tegenstelling tot reguliere belettering, doen wij dit uitsluitend in eigen werkplaats in Dokkum.

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier