Verlicht of geluiddempend?

Prachtig voor op kantoor of in een centrale hal. Stretchframes zijn aluminium frames waarin een doek strak gemonteerd wordt. Het gebruikte doek geeft een heel mooie uitstraling en door het gebruikte materiaal worden de kleuren levensecht gedrukt. Een super mooie blikvanger die LauwersReclame tegen scherpe tarieven kan leveren.
Een stretchframe kan aan een wand gemonteerd worden maar ook als losstaand frame gebruikt worden, waarbij je ook dubbelzijdig een doek kunt plaatsen.

Verlicht

Behalve onverlichte stretchframes, levert LauewrsReclame ook verlichte frames. Hierbij is het profiel van het frame uitgevoerd in 55 mm aluminium en kent het frame een achterwand van witte dibond plaat. op deze plaat monteren we de LED strips. Dit geeft een mooie en egale lichtspreiding.

Eenvoudig en goedkoop wisselen

Een mooi voordeel van een strechtframe is dat de print op doek erg snel vervangen kan worden. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de doeken in een handomdraai. Hierdoor heb je tegen lage kosten een compleet niuew plaatje in je frame.

Akoestiek verbeteren

Wandframes kunnen ook als akoestische panelen uitgevoerd worden. Binnen in het frame, achter de print wordt dan een stuk geluidsabsorberend materiaal geplaatst. Dit werkt het beste met wat grotere panelen of als je op meerdere wanden de akoestiche panelen plaatst.
Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. 
Zo heb je twee vliegen in 1 klap, en geen saaie muren meer en een verbeterde akoestiek.

Vraag nu een offerte aan

 

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier