tijdelijk of permanent

Lekker opvallen met een display!

Een display wordt vaak gebruikt om een (nieuw) product extra aandacht te geven, bijvoorbeeld in een winkel, tijdens een beurs of bij een evenement.

LauwersReclame levert kant en klare displays van kunststof of aluminium. Maar we leveren ook vaak displays geheel op maat, bijvoorbeeld uit reboard karton. Dit is een licht materiaal dat aan 2 zijden te bedrukken is en in nagenoeg elke vorm gesneden kan worden. Het verwerken van presentatieruimte of een folderbakje in het ontwerp is één van de vele mogelijkheden om je display uit te breiden.

Door maatwerk te leveren, is nagenoeg iedere vorm mogelijk bij LauwersReclame zodat de display volledig aansluit bij je product en stijl. Lever je zelf producten aan andere bedrijven of winkels? Vraag ons om mee te denken in een display die je eenvoudig kunt versturen en die jouw klanten gemakkelijk op kunnen zetten.

Displays zijn ideaal voor in een winkel maar ook op beurzen en bij productpresentaties. Makkelijk te vervoeren, snel op te zetten en niet duur.

Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan voor een display op maat

Bekijk de ander mogelijkheden voor instore reclame
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier