Ook binnen kunnen we creatief aan de slag

Ook in het interieur zien we steeds vaker gepersonaliseerde producten, zowel zakelijk als privé. Hierbij gaat het niet langer om alleen een canvasprint maar om een breed scala aan te bedrukken producten, zoals: hout, aluminium, plexiglas, kussens, behang, vloervinyl, kartonnen krukken en tafels. Deze ontwikkelingen kennen bijna geen einde. Zelfs het hele plafond wegwerken boven een geprint doek is mogelijk.

Door samen te werken met innovatieve leveranciers, is LauwersReclame altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je op ons rekenen als je iets bijzonders zoekt voor de inrichting van jouw winkel, showroom of woning.

Het gehele plaatje

Behalve het leveren van enkele objecten om je winkel, spreekkamer, kantine of showroom aan te kleden, denken we ook regelmatig mee in het geheel. Vertel ons je gewenste uitstraling en doelen en wij laten onze creatieve geesten een plan opstellen voor de volledigemetamorfose van de ruimte. Daarbij geven we ook adviezen voor kleur en materiaalgebruik.

Benieuwd geworden? in ons eigen kantoor hebben we een aantal hoeken ingericht in verschillende stijlen en met een greep uit de vele producten die wij kunnen leveren.
Meer informatie of wil je een adviesgesprek? Klik hier  

Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier