Weg met die saaie muren!

Of het nu gaat om reclame maken, een mooie productfoto of uw favoriete vakantiebestemming: met fotobehang kun je een saaie wand eenvoudig omtoveren tot een prachtige beelddrager.
Maak nu echt eens iets moois van die saaie muur op kantoor of in je showroom of spreekkamer. Als je hele wand een eyecatcher is, zal iedere bezoeker hier van onder de indruk zijn en je hebt direct gespreksstof. En voor de mensen die er werken is het een prettige afleiding van de standaard aankleding.

Je kunt met fotobehang een bepaalde sfeer neerzetten of een productgroep extra onder de aandacht brengen. Heb je meerdere kantoren? Voorzie elke ruimte van een eigen print of trek een sfeer door in je hele bedrijf. Dit verhoogt het plezier voor personeel en bezoekers.

Eenvoudig

Het fotobehang dat LauwersReclame gebruikt is in de meeste gevallen uit 1 stuk leverbaar waardoor geen zichtbare naden in de print zitten. Om ramen en deuren kunnen we heen werken en die zou je zelfs als onderdeel van het ontwerp mee kunnen nemen. Fotobehang kunnen we in enkele dagen leveren en ook de montage neemt niet veel tijd in beslag. Een haarscherpe print en eenvoudig schoon te maken. Kortom: een prachtig product!
Vrijblijvend brainstormen?

Vrijblijvend brainstormen?Uiteraard met sterke koffie :)

Bel of app ons op 0519 79 50 19

Of maak gebruik van het contactformulier